Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro všechny návštěvníky se na tomto místě bude objevovat " co je nového" :o)

02/2013 Teda že jsem tu dlouho nic neudělal, to jsem si myslel...ale že mi budou muset z Estránek napsat, že pokud se nepřihlásím, bude zle, to je teda moc. Takže co s tím, aktuální věci člověk vyřídí na FB (pokud už né rovnou osobně), se změnou pracovního zařazení ubylo času a přibylo práce, najednou je těch webových stránek nějak moc (5x na estranky.cz, 2x na websnadno.cz)...ale tyhle nezruším.........protože sem občas někdo nakoukne! A pokusím se sem občas něco přidat! Pokud mi k tomu někdo chce něco dát vědět:  https://juras.estranky.cz/clanky/vzkazy-pro-mne.html   :o)

02/2012 Přibyl obrázek modelu z Inventoru, trošku to tu uklízím, musím opravit nefunkční odkazy..

09/2011 Po dlouhém období "nic se tu neděje" jsem přidal fotky, příspěvek do rubriky moje práce s humorem.....

03/2010 Přidána modlitba ke sv.Josefovi a jedno moudro od Mahatmy Gándhího.

01/2010 Přidány komentáře, (1 vlastní2 převzaté), přidány odkazy na web Malé Vrbky a web Lenky Fojtíkové.

01/2010 Jak se zpívalo v písni, hrané v dobách mého mládí: ... hodiny jdou, tak jak mají, vteřiny letí, neznají klid...předcházející zápis byl z prosince 2008 :o)) tak to trošku rozjedeme...

Pokud  jsem ve vánoční, novoroční a jiné smršti SMS, emailů a jiných přáníček zapoměl někomu odpovědět, moc se omlouvám a všem přeju hodně zdraví, pohody v roce 2010.

 12/2008 Byl jsme obviněn jedním nejmenovaným bratrancem ( zdravím Jožko :o) ), že ani neví, jak vypadají naše děti, protože nejsem schopen dát nějakou fotku na web. Po dlouhé odmlce tak činím, pan Estránka se pochlapil a místa je dost :o).
 

6/2008 Přidal jsem pro všechny systematické i náhodné návštěvníky stránek fotky ze křtin našeho Janíčka.

5/2008 Jak říkal O.Vladimír: " když nestíháš, tak si zapal " - já místo inhalování "krátké" zasedl za klávesnici a něco málo sem přidal: novinka ve fotogaleriích Naše auto a Moje rodina 2008.

12/2007 Díky reakci okolí na stávku učitelů jsem zplodil nový kometář. Komentáře nepíšu týden, neopravuji, než je dám na stránky.   Pokud se mnou něco hne, pak je to "co na srdci, to na klávesnici" :o)

9/2007 Přidal jsem na okukování 17 nových fotek.

8/2007 Nic jsem nepřidal, neboť času néni .....a když je chvilka času, tak spíš dělám na netu něco na www.spolcorodin.estranky.cz, ale chtěl bych alespoň přidat výběr fotek z prázdnin....
 

4/2007 Konečně jsem přidal trochu aktuální rodinné fotky.

1/2007 Přidal jsem nový komentář s poděkováním a manželský slib (v modlitbách).

11/2006 Přidáno rozluštění hádanky, nové komentáře a příspěvky (zajímavé texty a moje práce s humorem).

09/2006 Přidány aktuálnější fotky v galerii "Moje rodina". Příspěvky v sekce "Zajímavé texty".